Als je een drukke periode achter de rug hebt en er echt even helemaal tussenuit wilt dan is de provincie Drenthe zeer de moeite waard. Een aantal nachtjes in het Emmen hotel en je tankt weer bij en kunt er weer even tegen. Emmen en de provincie Drenthe is alleszins de moeite waard. De provincie heeft simpelweg heel erg veel te bieden.

In de provincie Drenthe kom je helemaal tot rust

Boek Emmen hotel en je komt tot rust. In Emmen vind je voldoende hotels die je precies die luxe kunnen bieden die je zoekt. Wil je een standaard kamer dan is dat mogelijk, wil je extra faciliteiten in de vorm van een ligbad of een flatscreen televisie dan kan dat ook gewoon. Dat is aan jezelf. Een Emmen hotel kan je in elk geval van alle gemakken voorzien.

Een mooi Emmen hotel en een prachtig winkelcentrum

De gemiddelde Drent is relaxed. Die houding neem je vanzelf over als je Emmen hotel boekt. Om die reden verdwijnt de stress als sneeuw voor de zon en tank je echt even bij. En vergeet niet dat zowel Emmen als Drenthe best veel te bieden hebben. Neem nou Emmen, waar je een prachtig winkelcentrum vindt bijvoorbeeld. Een deel van dat centrum is overdekt overigens. Je vindt in het centrum alle grote winkels en ook leuke kleine en exclusieve winkels. Onlangs is het centrum gerenoveerd en daardoor is het centrum nog mooier geworden. Zeker rond het nieuw aangelegde plein in het midden van de stad is het altijd gezellig. Daar vind je ook voldoende eetgelegenheden en kun je gezellig wat drinken.

Breng een bezoek aan Wildland en wandel en fiets in het bos

Neem je een paar dagen vakantie in Emmen hotel, dan breng je zeker ook een bezoek aan Wildlands. Dit is een combinatie van een dierentuin en een pretpark. Je ziet er dus exotische dieren en ijsberen, terwijl je er ook in de achtbaan kunt. In Wildlands vermaak jij je zeker een hele dag. Zonder enige twijfel. Ga je naar Drenthe en boek je Emmen hotel, neem dan fietsen mee of kies een hotel waar je fietsen kunt huren. Drenthe is de fietsprovincie bij uitstek namelijk en je kunt er talloze routes dwars door het bos fietsen. En aan bos geen gebrek. Dat bos is ook heerlijk om in te wandelen. Heerlijk onthaasten en wandelen tussen de bomen en in de gezonde lucht zonder dat je iemand tegenkomt. Ook dat is typisch Drenthe.

Je bent zo in Groningen, Assen of in Duitsland

In de omgeving van Emmen is ook al genoeg te doen. Op zo’n twintig kilometer bijvoorbeeld ligt Coevorden en daar vind je Plopsaland, een prachtig park voor jonge kinderen. Ook Assen, de provinciehoofdstad, en Groningen liggen redelijk in de buurt en dat geldt ook voor Duitsland. Je gaat bij het nabijgelegen Ter Apel de grens over en je bent al in Duitsland. Zeer de moeite waard dus om eens een Emmen hotel te boeken en te genieten van al het moois dat Emmen en Drenthe te bieden heeft.