Op vakantie gaan ziet er nu helaas iets anders dan we gewend zijn. Maar toch is het mogelijk om op vakantie te gaan wanneer je goed voorbereid bent. Alvorens je een bestemming uitzoekt, is het van essentieel belang dat jij je goed laat informeren over de huidige maatregelen. Wil jij binnenkort op vakantie gaan? Dan ben je niet de enige. De meeste Nederlanders staan namelijk te popelen om weer eens zorgeloos te kunnen ontspannen tijdens een zonovergoten vakantie. Inmiddels is het al bijna 3 jaar geleden dat een groot aantal mensen naar het buitenland is geweest. Daarom hebben we een aantal bestemmingen voor je op een rij gezet waar je komende zomer wellicht naar toe kunt gaan. Lees meer!

Griekenland

Ga op vakantie naar het prachtige Griekenland. Kies uit één van de prachtige eilanden, zoals Kreta, Kos of Zakynthos en geniet van ongerepte stranden, veel zon en natuurlijk geweldige Griekse gerechten. Maar ook het vaste land van Griekenland heeft zoveel te bieden. Bezoek bijvoorbeeld eens de hoofdstad Athene en ga naar de Akropolis, de hoogste punt van de stad. Wil je een geweldig uitzicht meemaken? Breng dan een bezoek aan de Lycabettus heuvel. Deze heuvel vind je midden in het stadsbeeld van Athene.

Spanje

Wil je genieten op één van de uitgestrekte Spaanse Costa’s? Dan biedt een vakantie naar Spanje de uitweg. Zuid-Spanje is niet voor niets een populaire bestemming voor een zonvakantie. Ook in de winter trekken veel Nederlanders naar het zonnige zuiden om daar te kunnen overwinteren. Naast de vele stranden die je hier kunt vinden, zijn er talloze steden die bij uitstek geschikt zijn voor een citytrip. Verken de bruisende steden, zoals Madrid, Barcelona of Valencia, en laat je verrassen door de Spaanse cultuur. Liever het ultieme vakantiegevoel beleven? Bezoek dan de Canarische Eilanden of de Balearen!

Portugal

Naast Griekenland en Spanje behoort Portugal ook tot de favoriete vakantielanden onder de Nederlanders. Het land is enorm divers en dat is bijvoorbeeld duidelijk te zien als je bepaalde delen van het land met elkaar vergelijk. Neem bijvoorbeeld eens het noorden van Portugal, waar je ontzettend mooie natuur zult tegenkomen. Bezoek het Douro-vallei waar je talloze wijngaarden zult tegenkomen of struin door de prachtige natuurgebieden die je hier zult tegenkomen. In het zuiden van Portugal zul je de prachtige stranden van de Algarve tegenkomen. Ook kun je voor een stedentrip uitstekend naar Portugal. Je vindt hier namelijk prachtige steden, zoals Porto, Lissabon, of Braga.

Naar welk land wil jij lekker op vakantie?