Een heerlijk kopje thee of je favoriete kopje koffie, we zijn er gek op! Dagelijks genieten we van deze twee warme drankjes. De een is een echte koffie liefhebber terwijl de ander de hele dag het liefst thee drinkt. Ook zijn er mensen die van beide kunnen genieten. De thee of koffie die je thuis hebt is vaak je favoriet en die krijg je helaas niet overal. Gelukkig kun je je eigen thee of koffie ook meenemen voor onderweg. Daar heb je thermoskannen voor. Zo’n kan vul je met je favoriete drankje en vervolgens blijft het urenlang warm. Ideaal wanneer je een lange rit voor de boeg hebt, wanneer je gaat picknicken in het park of wanneer je een dagje uit gaat.

Zo’n kan is niet alleen ideaal voor onderweg. Je kunt de kan ook gewoon thuis gebruiken. Wanneer je visite hebt is het prettig om de thermoskan te gebruiken. Je zet de gevulde kan gewoon op tafel en kun iedere keer de kopjes bijvullen zonder iedere keer naar de keuken te lopen. Ook wanneer je geen visite ontvangt is de kan als nog ideaal. Je hoeft voor het vullen van je eigen kopje thee niet steeds naar de keuken. Zet de kan op tafel en voor je de kan helemaal leeg hebt ben je wel een aantal kopjes thee verder. Ideaal!

De kan is ook perfect bij bijeenkomsten. Dat kunnen feestelijk bijeenkomsten zijn zoals verjaardagen en jubilea, maar ook afscheidsceremonies. Wanneer er een grotere groep mensen wordt verwacht is het gebruiken van thermoskannen ideaal. Zo voorzie je iedereen op een snelle manier van koffie of thee.